loading-icon

Een authentieke, maar duurzame houthaard kopen?

Het oorspronkelijke vlammenbeeld in een nieuw jasje

Je gerenoveerde of nieuwbouwwoning verwarmen met een authentieke haard? Het kan nog steeds. Bij Paul De Smet in Ninove kan je een nieuwe houthaard kopen waarvan de verbranding uiterst efficiënt verloopt. In onze ruime toonzaal vind je een groot assortiment van diverse toonaangevende merken en een waaier aan modellen en uitvoeringen.

De voordelen van een nieuwe houthaard

Waarom een houthaard kopen nog steeds (of opnieuw) hot is:

  • Er gaat niks boven het authentieke vlammenbeeld, de vertrouwde geur, het knisperende geluid en de aangename warmte van je haardvuur.
  • Nieuwe houthaarden komen met een deur of luik en zijn enorm goed geïsoleerd. Daardoor bereiken ze veel sneller de optimale temperatuur voor een propere verbranding.
  • Dankzij nieuwe technologieën stoten de recentste houthaarden tot 25 keer minder fijn stof uit dan een klassieke open haard. Ze zijn dus een stuk efficiënter en milieuvriendelijker.
  • Met het juiste brandstofhout kan je heel verantwoord stoken. Stockeer het bijvoorbeeld in je eigen tuin.
  • In het grote aanbod merken, modellen en uitvoeringen zit er ongetwijfeld een houthaard die perfect in je interieur past.

Je houthaard kopen bij een vertrouwde verdeler

Bij Paul De Smet hebben we al meer dan 55 jaar ervaring en kennen we het aanbod haarden door en door. Je mag dus zeker zijn van een uitstekende service mét persoonlijk advies. We zorgen ervoor dat je snel kan genieten van je nieuwe houthaard en ook voor herstellingen en periodiek onderhoud kan je op onze experten rekenen.

Laat je inspireren in onze showroom!

En vind de houthaard die hélemaal bij je past.

Contacteer ons