loading-icon

Een moderne houthaard met liftdeur of draaideur

Een mix van authenticiteit en duurzaamheid

Het knisperende geluid, de authentieke geur, de aangename warmte van een houthaard. Is een houthaard voor jou dé manier om je woning te verwarmen? Kom langs bij Paul De Smet en ontdek ons uitgebreide aanbod kachels en haarden. Zo vind je bij ons ook houthaarden met een liftdeur of draaideur, de moderne en milieuvriendelijke variant van de klassieke open haard.

De voordelen van een nieuwe houthaard

De huidige generatie houthaarden komt altijd met een liftdeur of draaideur. Ze kunnen dus altijd afgesloten worden voor een optimale isolatie en verbranding. Dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Het vuurzicht van je draaideur- of liftdeurhouthaard

Net zoals gashaarden kunnen ook houthaarden met liftdeur of draaideur op uiteenlopende manieren in je woning geïmplementeerd worden:

  • Een fronthaard geeft uitsluitend aan de voorzijde zicht op de vlammen.
  • Een tunnelhaard geeft langs de voor- en achterzijde een kijk op het vuur en kan dus tussen twee aansluitende ruimtes geplaatst worden.
  • Een hoekhaard geeft je langs de hoek een blik op het vuur. De haard komt heel mooi uit wanneer hij in een hoek in je woonruimte geïnstalleerd wordt.
  • Een driezijdige haard wordt tegen een wand geplaatst en geeft je rondomrond warmte en zicht op de vlammen.

Één met jouw interieur

Wil je dat jouw haard perfect bij je interieur past en tegelijkertijd voldoet aan jouw specifieke verwarmingsvoorkeuren? Onze verkopers hebben een enorme kennis van de verschillende haardenmerken en –modellen. Ze staan 6 dagen per week voor je klaar met gepersonaliseerd advies.

Vertrouw op Paul De Smet

Interesse in een houthaard met liftdeur of draaideur? Kom langs in onze omvangrijke toonzaal en laat je inspireren door de vele merken en modellen. Bij Paul De Smet kan je steeds rekenen op eerlijke prijzen, een snelle levering en een voortreffelijke dienst na verkoop.

Meer informatie over onze houthaarden?

Vertel ons over je dromen,
we bekijken graag samen hoe we die kunnen vervullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.