loading-icon

Ga jij voor een Saey, Jotul of Dovre houtkachel?

Hoogwaardige houtkachels voor eerlijke prijzen

Ben je op zoek naar een nieuwe houtkachel van noemenswaardige kwaliteit? Dan kan je te rade gaan bij een kachelspecialist als Paul De Smet. In onze ruime showroom in Ninove vind je een groot aanbod kachels en haarden van vooraanstaande merken in verschillende prijscategorieën, waaronder Saey, Jotul en Dovre houtkachels. Kom langs en vind de houtkachel die voldoet aan al jouw wensen.

De houtkachel merken bij Paul De Smet

Een houtkachel kopen die bij je past

Wil je jarenlang genieten van je nieuwe houtkachel? Laat je dan uitgebreid adviseren door een professional om kachels te vergelijken. Onze ervaren vakmannen hebben meer dan 55 jaar ervaring en staan 6 dagen per week voor je klaar om je gepersonaliseerd advies te verstrekken.

We vertellen je wat een houtkachel je te bieden heeft, luisteren naar je verwarmingsvoorkeuren en analyseren welk type kachel er bij je past. Verder bekijken we samen met jou welke stijl van kachel er perfect bij jouw interieur past. Dat kan een Saey, Jotul of Dovre houtkachel zijn of een van onze andere topmerken.

Hoogwaardige service bij Paul De Smet

Bij Paul De Smet in Ninove krijg je een eersteklas service. Na je aankoop zorgen we voor een vlotte levering en installatie van je kachel. Maar daar houdt het niet op. We garanderen je ook een uitstekende dienst na verkoop. Je kan onze expertise altijd inschakelen voor onderhoud en herstelling van je houtkachel.

Op zoek naar een kwalitatief houtkachelmerk?

Ontdek het grote aanbod van kachelmerken bij Paul De Smet.

Contacteer ons