loading-icon

Voor steeds meer mensen is een eenvoudige barbecue niet meer voldoende. De liefde voor outdoor cooking neemt toe en dat betekent dat er meer vraag is naar professionele barbecues en buitenverwarming. Van winterbarbecues onder vrienden tot een gezellige tête à tête. Bij OUTR vind je een ruim assortiment aan outdoor living toestellen, waaronder Kamado BBQ’s, plancha woods en tuinhaarden. Kortom, er is voor elk wat wils!

BROCHURE BEKIJKEN

Heerlijk grillen met een Kamado BBQ

Liefde gaat door de maag en met een Kamado barbecue is dat zeker zo! Een Komado is een allround barbecue. Slow cooking, grillen, bakken, roken en poffen, je kunt er bijna alles mee! De talrijke accessoires en de set roosters breiden de mogelijkheden nog verder uit. Je koopt een kwalitatief hoogwaardige Kamado BBQ van OUTR vanaf € 395,00 inclusief btw. 

Voordelen van een Kamado barbecue: 

 • De kracht van een Kamado barbecue zit ‘m in het gesloten systeem. Door de sterke isolatie kan je de temperatuur makkelijker controleren. Daardoor garen je vlees, vis, groenten … veel gelijkmatiger en dat komt het eindresultaat alleen maar ten goede!
 • Met een Kamado barbecue gaan de kolen veel langer mee dan met een traditionele BBQ.
 • Elke temperatuur binnen het bereik van 70 – 400 graden Celsius blijft constant gedurende een lange periode. In een laag temperatuurbereik van 80 – 110 graden Celsius zelfs langer dan 18 uur.

Wil je graag nog meer te weten komen over dit type bbq? Of een Kamado in het echt bezichtigen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom.

Outdoor cooking met een Plancha wood

Hou je van outdoor cooking en een hoge dosis gezelligheid? Dan is onze OUTR Plancha grill iets voor jou! Bij OUTR heb je al een complete Plancha vanaf € 1.170 incl. btw. Onze plancha is beschikbaar met een open of gesloten sokkel en met een diameter van 80 of 100 cm. 

Deze zacht gebogen, brede vuurschalen bestaan uit drie delen: een sokkel van cortelstaal met daarop een vuurschaal, afgewerkt met een bakplaat erbovenop. De bakplaat is 10 mm dik en leent zich uitstekend voor tal van kooktechnieken. De vuurschaal biedt voldoende plaats om vlees, vis en groenten tegelijkertijd te bereiden. En als het ‘s avonds donker wordt, betovert de Plancha Wood elke tuin of terras met een romantisch licht. Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, voor behaaglijke warmte en het indrukwekkende schouwspel.

Maak het gezellig met een buitenhaard op hout

De OUTR tuinhaarden zijn er om sfeer en warmte naar jouw terras of tuin te brengen. In het assortiment zitten zowel toestellen op gas voor de aanhangers van gebruiksgemak, als stalen houthaarden voor wie eerder van het authentieke “kampvuurgevoel” houdt. Je hebt al een Tria vanaf 395 € incl. btw.

Voordelen van een OUTR tuinhaard: 

 • De OUTR tuinhaarden op hout garanderen échte, magistrale vlammen.
 • De meeste toestellen zijn vervaardigd uit cortenstaal. De buitenste laag beschermt het metaal. Door de blootstelling aan het weer, krijgt het cortenstaal zijn specifieke roestkleurige stijl.
 • Deze toestellen mogen permanent buiten blijven staan.
 • Tuinhaarden zijn niet alleen een gezellig vuurtje, maar kan je ook gebruiken als BBQ.

Sfeer troef met OUTR buitenhaard op gas

Onze OUTR Garden Fires zijn tuinhaarden die zorgen voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op jouw terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van jouw tuin.

In ons assortiment bieden wij zowel tuinhaarden aan op gas als op hout. Als je van traditionele vlammen houdt, dan is die laatste categorie het meest geschikt voor jou. Verkies je toch eerder snelle warmte en gebruiksgemak, dan zijn onze toestellen op gas misschien meer jouw ding.

Voordelen van een OUTR tuinhaard op gas: 

 • De OUTR Malaga/Valencia tuinhaarden hebben geen elektriciteitsaansluiting nodig. Deze stijlvolle haarden functioneren op standaard gasflessen.
 • Snelle en moeiteloze warmte gegarandeerd!
 • Ze zijn makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes en het handvat op de rugzijde.
 • Een toestel op gas is heel gemakkelijk in onderhoud, je hebt er letterlijk geen werk aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons zeker weten via onze contact pagina.

Bijna van jou