loading-icon

Trotse verdeler van OUTR

OUTR is een merk van Outdoor Campus BV, een dochteronderneming van de in Oudenaarde gevestigde groothandel FERO NV. Deze kachel- en haardenspecialst binnen de Benelux met Oost-Vlaamse roots heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak. De laatste jaren wint het concept “outdoor living” aan terrein: als specialist in de vuurbeleving is de oprichting van OUTR dan ook een logische uitbreiding van de activiteiten voor FERO NV.

Kamado

We houden van de vele mogelijkheden van de Kamado.

Het idee achter de kamado is duizenden jaren oud. Dankzij de speciale structuur van de Kamado, de uitgekiende luchtstroom en het keramisch omhulsel kan de Kamado elke temperatuur binnen het bereik van 70-400 graden Celsius constant houden gedurende een lange tijdsperiode. In het lage kookbereik van 80-110 graden Celsius zelfs langer dan 18 uur. Er zijn dus vele mogelijkheden om elk gerecht perfect te bereiden. Je kan barbecueën, grillen, roken, braden, bakken en koken met de Kamado. Laat je creativiteit de vrije loop. De talrijke accessoires en de set roosters breiden de mogelijkheden nog verder uit. The sky is the limit!

Brochure bekijken

Plancha wood

Onze OUTR Plancha brengt outdoor cooking naar het volgende niveau. De factoren warmte en gezelligheid staan hier centraal. Deze multifunctionele eyecatcher is het paradepaardje van jouw tuin.

Sommige vormen zijn gewoon perfect. Dat geldt zeker voor deze zacht gebogen, brede vuurschalen op sokkels van prachtig cortenstaal of met een zwarte coating. Verzamel rond het kookvuur om 4 seizoenen lang buiten te genieten. De bakplaat is 10mm dik en leent zich uitstekend voor tal van kooktechnieken. De vuurschaal biedt voldoende plaats om vlees, vis en groenten tegelijkertijd te bereiden. En als het ‘s avonds donker wordt, betovert de Plancha Wood elke tuin of terras met een romantisch licht. Na deBBQ leg je opnieuw hout bij, voor die behaaglijke warmte en het indrukwekkende schouwspel.

Hou je van outdoor cooking en een hoge dosis gezelligheid? Dan is onze OUTR Plancha iets voor jou! Bij OUTR heb je al een complete Plancha vanaf € 1.170 incl. btw. Onze plancha is beschikbaar met een open of gesloten sokkel en met een diameter van 80 of 100 cm.

Brochure bekijken

Garden fire hout

De OUTR tuinhaarden zijn er om sfeer en warmte naar jouw terras of tuin te brengen. In het assortiment zitten zowel toestellen op gas voor de aanhangers van gebruiksgemak, als stalen houthaarden voor wie eerder van het authentieke “kampvuurgevoel” houdt. Je hebt al een Tria vanaf 395 € incl. btw.

OUTR GARDEN FIRES OP HOUT

  • De OUTR tuinhaarden op hout garanderen échte, magistrale vlammen.
  • De meeste toestellen zijn vervaardigd uit cortenstaal. De buitenste laag beschermt het metaal. Door de blootstelling aan het weer, krijgt het cortenstaal zijn specifieke roestkleurige stijl.
  • Deze toestellen mogen permanent buiten blijven staan.
  • Vele Garden Fires zijn niet alleen een gezellig vuurtje, maar kan je ook gebruiken als BBQ.

Garden fire gas

Onze OUTR Garden Fires zijn tuinhaarden die zorgen voor een hoge dosis sfeer en gezelligheid op jouw terras. Zo kan je zelfs op een frisse dag genieten van jouw tuin.

In ons assortiment bieden wij zowel tuinhaarden aan op gas, als op hout. Als je van traditionele vlammen houdt, dan is die laatste categorie het meest geschikt voor jou. Verkies je toch eerder snelle warmte en gebruiksgemak, dan zijn onze toestellen op gas misschien meer jouw ding.

Brochure bekijken

OUTR GARDEN FIRES OP GAS

  • De OUTR Malaga/Valencia hebben geen elektriciteitsaansluiting nodig. Deze stijlvolle haarden functioneren op standaard gasflessen.
  • Snelle en moeiteloze warmte gegarandeerd!
  • Ze zijn makkelijk verplaatsbaar dankzij de wieltjes en het handvat op de rugzijde.
  • Een toestel op gas is heel gemakkelijk in onderhoud, je hebt er letterlijk geen werk aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons zeker weten via de chat of stuur ons een berichtje via onze contact pagina.

Bijna van jou