loading-icon

Jouw partner voor verwarmingstoestellen, huishoudelektro en petroleum

Waar het begon

Paul De Smet startte zijn familiebedrijf in 1964 en focuste zich oorspronkelijk op de petroleummarkt met verwarmingstoestellen als kachels en haarden en de daarbij horende brandstoffen, pellets, kolen enzoverder. Een generatie later nam zoon Johan De Smet de zaak over en breidde hij het aanbod uit met elektro huishoudtoestellen.

Onze verwarmingstoestellen

Al meer dan 50 jaar ligt onze passie bij kachels en haarden. Dat voel je van zodra je onze toonzaal binnenwandelt. Ons team geeft je vakkundig en persoonlijk advies over de verschillende types kachels en haarden en bekijkt welk toestel naadloos bij jouw wensen, voorkeuren en interieur past. Zo kan je kiezen voor onze standaardmodellen, maar laat je gerust ook inspireren in onze toonzaal en stel zelf je verwarmingstoestel samen. Wil je een volledige haardwand laten installeren bij jou thuis? Ons team en onze ontwerpers deinzen voor niks terug.

Een gevestigde waarde in petroleum

Gestart in de petroleumsector, durven we er vandaag ons hand voor in het vuur te steken dat we je de beste kwaliteit van brandstoffen, pellets en kolen aanbieden. Laat je adviseren door onze vakmannen over welke producten geschikt voor jou zijn en geniet in een mum van tijd van je nieuwe kachel of haard.

Ook voor elektro kan je bij ons terecht

Door de jaren heen streven we bij Paul De Smet naar een totaalconcept. We trachten steeds te innoveren en vulden ons aanbod verwarmingstoestellen aan met elektro huishoudtoestellen. Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag raad aan onze verkopers of laat je witgoed binnen de 24 uur aan huis leveren. Ook voor herstellingen en onderhoud staan we steeds voor je klaar.

Interesse?

Plannen om een nieuwe kachel of haard te installeren of op zoek naar een specifiek huishoudapparaat? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal of bel ons even op als je met vragen zit.

Neem contact met ons op

Bijna van jou