loading-icon

Paul De Smet sinds 1964

Paul De Smet Haarden is jouw specialist met bijna 60 jaar ervaring.

Weet je niet 100% zeker wat voor jouw woning de beste oplossing is? Wil je graag dat wij even voor jou nakijken welke opties überhaupt tot de mogelijkheden behoren? Wij komen graag aan huis om dit samen met jou te bepalen.

Nadien kan je via een 3D tekening zien hoe de haard er zal uitzien in jouw eigen interieur. Laat van je horen via ons contactformulier of spring even binnen in onze toonzaal in Ninove. Contacteer Paul De Smet.

Merken

Realisaties

moderne haarden paul de smet ninove

GAS

GASHAARDEN

Een gashaard biedt een realistisch vuurbeeld en geeft je zicht op een prachtig vlammenspel. Dit type haard is dus lekker gezellig in huis. Het is bovendien ook een schone manier van verwarmen. Je geniet van de vlammen, maar hoeft niet met houtblokken of pellets te zeulen.

Gashaarden zijn een makkelijke en zorgeloze manier om je woning te verwarmen. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten, formaten en tal van designs. Bij Paul De Smet kies je uit verschillende types gashaarden: inbouwmodellen, vrijstaande gashaarden en gashaarden die in een tussenwand geplaatst kunnen worden. Lees verder…

Realisaties bekijken

HOUT

HOUTHAARDEN

Een authentieke houthaard is voor velen het summum van gezelligheid. Dat valt natuurlijk niet te ontkennen. De warmte die een houthaard produceert, is natuurlijk. Moderne houthaarden zorgen vandaag de dag voor een propere verbranding die slechts een kleine impact heeft op het milieu.

Een houthaard zorgt voor instant gezelligheid. Je kunt dit type haard in allerlei designs krijgen. Er zijn ook verschillende types en formaten beschikbaar. Ongeacht de stijl van jouw interieur: er bestaat zeker een houtkachel die daarin past.

Lees verder…

Realisaties bekijken

BIO-ETHANOL

BIO-ETHANOL HAARDEN

Bio-ethanolhaarden winnen enorm aan populariteit, zeker bij een milieubewust publiek. Bij deze haarden heb je ook een mooi zicht op het vlammenspel, zonder dat je met pellets of hout hoeft te zeulen. Je woning blijft proper en ook de verbranding is schoon.

Met een bio-ethanolhaard maak je een milieubewuste keuze. Deze haarden zijn verkrijgbaar als vrijstaand model, maar ook om in te bouwen. De designs en formaten zijn uiteenlopend. Er bestaat gegarandeerd een bio-ethanolhaard die perfect past binnen jouw interieur. Lees verder…

Realisaties bekijken

ELEKTRISCH

ELEKTRISCHE HAARDEN

Een elektrische haard toont een realistisch vlammenspel op het LCD scherm, zonder dat er een verbranding plaatsvindt. Het is een milieuvriendelijke en veilige manier om je woning te verwarmen. Met dit type verwarming geniet je van de gezelligheid, zonder dat je met hout of pellets hoeft te zeulen.

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Bij Paul De Smet vind je gegarandeerd de perfecte elektrische haard die past in jouw woning en jouw interieur.

Lees verder…

Realisaties bekijken

INBOUW

INBOUWHAARD

De meeste haarden zijn natuurlijk inbouwhaarden. Je koopt als het ware een “kast” waar je uiteindelijk na afwerking van de wand, enkel nog het glas en een randje van het metaal van ziet.

Realisaties bekijken

HANGHAARD

HANGHAARD

Prachtig tegen de muur zoals in dit voorbeeld maar ook in grote open livings.

HOEKHAARD

HOEKHAARD

Hoekhaarden zijn ideaal wanneer je een open keuken hebt die ergens een vrije hoek heeft naar de living. Zo boet je niet in op lichtinval, iets wat je bij een doorkijkhaard soms wel kan hebben. Maar kan je toch genieten van je vlammenspel in beide ruimtes.

DOORKIJKHAARD

ELEKTRISCHE HAARDEN

Doorkijkhaarden functioneren perfect als roomdividers. Fantastisch om zowel in de keuken als de living te kunnen genieten van dezelfde haard.

Realisatie van een doorkijkhaard

BUITENHAARD

BUITENHAARD

Buitenhaarden zorgen ervoor dat we nog net dat uurtje of 2 langer buiten kunnen blijven op een zwoele zomeravond. Afhankelijk van de opstelling van je overdekt terras zal je voldoende hebben aan 1 of mogelijks meerdere gasvuurtjes. Laat je informeren door onze experten in de toonzaal of via de chat rechtsonder.

Bekijk enkele van onze buitenhaarden in onze webshop

Moderne haarden voor ieder interieur

Paul De Smet in Ninove heeft een ruim aanbod aan haarden en kachels voor binnen- en buitenshuis.

Droom je van een modern model dat past in een minimalistisch interieur? Of zoek je eerder een charmante haard die je woning zowel visueel als fysiek verwarmt?

Bij Haardconcepten Paul De Smet vind je gegarandeerd de perfecte verwarming voor jouw doeleinden. Ongeacht jouw keuze op gebied van interieur, stijl en voorkeuren.

Geef je jouw interieur een make-over of wordt het tijd voor een nieuwe haard? Paul De Smet is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties voor binnenshuis. Onze medewerkers hebben veel ervaring op gebied van verwarming en interieur. We helpen je dan ook graag met professioneel advies.

Deel met ons jouw dromen en wensen op gebied van interieurdesign. Laat ons weten hoe groot de ruimte die je wil verwarmen ongeveer is. Wij voorzien je van professioneel advies om de perfecte haard voor jouw woning te selecteren.

Bij ons kies je uit een ruim aanbod van diverse topmerken.

Laat je inspireren door de 3D haardontwerpen van onze interieurarchitecte

5 tips om een haard te kiezen

Weet je niet of je best voor gas, hout, elektrisch of bio-ethanol kiest? De keuze hangt grotendeels af van jouw voorkeuren en de opbouw van je woning.

1. Schoorsteen of rookkanaal

Zowel de gashaard als de houthaard hebben een schoorsteen naar buiten nodig. Een bio-ethanol haard kan je installeren zonder schouw. Heeft jouw woning geen schoorsteen? Dan kan de keuze voor een bio-ethanolhaard snel gemaakt worden.

2. Aansluiting op het aardgasnetwerk

Is je woning reeds aangesloten op het aardgasnetwerk? Dan is de keuze voor een gashaard vaak een makkelijke optie. Je hoeft verder geen leidingen te voorzien. Dit type kachel kan rechtstreeks worden aangesloten op je gasleiding.

3. De te verwarmen ruimte

Afhankelijk van de te verwarmen ruimte kan je soms makkelijk een beslissing nemen.

Wil je de hele woning verwarmen met één systeem? Zoek je een bijverwarming om de badkamer in de winter op te warmen? Ben je op zoek naar een haard die zowel de keuken als de woonkamer verwarmt?

Deel met ons jouw wensen en noden. We helpen je graag verder met professioneel advies.

4. Denk aan de toekomst

Je nieuwe kachel of haard zal je tientallen jaren dienst bewijzen. Je doet er dus goed aan om na te denken over de toekomst. Wil je een makkelijke haard die je met een druk op de knop kunt aanzetten, warmer zetten of uitschakelen? Een moderne haard is altijd een goede aanwinst binnenshuis.

Bij Paul De Smet geven we je graag wat meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw woning en binnen jouw toekomstplannen! Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Ninove.

5. Eigen voorkeur voor een bepaald type

Je eigen voorkeur is natuurlijk het belangrijkste aspect bij de keuze voor een haard.

Zweer je bij het mooie vlammenspel van een authentieke houthaard? Of ben je gericht op een moderne en milieubewuste manier van verwarmen?

Volg je hart en kies voor een haard die je voorkeur heeft. Ben je niet zeker over de verschillende mogelijkheden? Onze medewerkers helpen je met plezier de juiste keuze maken!

Diverse merken van haarden

Onze haarden worden geproduceerd en verdeeld door verschillende producenten. Deze welbekende merken voorzien allen in kwalitatieve en betrouwbare modellen.

Bij Paul De Smet verdelen we enkel merken die hun pluimen al verdiend hebben. Onze kwalitatieve merken zijn door onszelf getest en goedgekeurd. Zo weten we zeker dat we onze klanten een interessant en betrouwbaar aanbod kunnen bieden.

Haarden in Ninove

Ben je op zoek naar een haardenexpert die je kan bijstaan met advies? Bij Haardconcepten Paul De Smet luisteren we naar jouw dromen en wensen. We stellen je de juiste vragen om te achterhalen welke haard het best bij je past! Zo voorzien we onze klanten van een kwalitatieve en degelijke haard waar ze nog vele jaren plezier aan hebben.

Vind de haard voor jouw interieur

Vertel ons over jouw dromen.
We bekijken graag samen hoe we die kunnen vervullen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou