loading-icon

Op zoek naar een nieuwe haard? Haardconcepten Paul De Smet in Ninove heeft een interessant aanbod aan kwalitatieve verwarmingstoestellen voor binnenshuis.

Droom je van een moderne haard die past in een minimalistisch interieur? Of zoek je eerder een charmante haard die je woning zowel visueel als fysiek verwarmt? Ongeacht jouw keuze op gebied van interieur, stijl en voorkeuren, bij Haardconcepten Paul De Smet vind je gegarandeerd de perfecte verwarming voor jouw doeleinden.

Moderne kachels en haarden bij Paul De Smet

Geef je jouw interieur een make-over of wordt het tijd voor een nieuwe haard? Paul De Smet is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties voor binnenshuis. Onze medewerkers hebben veel ervaring op gebied van verwarming en interieur. We helpen je dan ook graag met professioneel advies.

Vertel ons jouw dromen en wensen op gebied van interieurdesign. Laat ons weten hoe groot de ruimte die je wil verwarmen ongeveer is. Wij voorzien je van professioneel advies om de perfecte haard voor jouw woning te selecteren.

Bij ons kies je uit een ruim aanbod verschillende kachels en haarden!

Welke soorten haarden zijn er?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe haard ontdek je al snel dat er bijzonder veel opties bestaan. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, de te verwarmen ruimte en je specifieke behoeften op gebied van verwarming, vind je in ons assortiment ongetwijfeld de haard die past binnen jouw interieur.

Gashaarden

Een gashaard biedt een realistisch vuurbeeld en geeft je zicht op een prachtig vlammenspel. Dit type haard is dus lekker gezellig in huis. Het is bovendien ook een schone manier van verwarmen. Je geniet van de vlammen, maar hoeft niet met houtblokken of pellets te zeulen.

Gashaarden zijn een makkelijke en zorgeloze manier om je woning te verwarmen. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten, formaten en tal van designs. Bij Paul De Smet kies je uit verschillende types gashaarden: inbouwmodellen, vrijstaande gashaarden en gashaarden die in een tussenwand geplaatst kunnen worden.

Bekijk onze gashaarden

Houthaarden

Een authentieke houthaard is voor velen het summum van gezelligheid. Dat valt natuurlijk niet te ontkennen. De warmte die een houthaard produceert, is natuurlijk. Moderne houthaarden zorgen vandaag de dag voor een propere verbranding die slechts een kleine impact heeft op het milieu.

Een houthaard zorgt voor instant gezelligheid. Je kunt dit type haard in allerlei designs krijgen. Er zijn ook verschillende types en formaten beschikbaar. Ongeacht de stijl van jouw interieur: er bestaat zeker een houtkachel die daarin past.

Bekijk onze houthaarden

Bio-ethanol haarden

Bio-ethanolhaarden winnen enorm aan populariteit, zeker bij een milieubewust publiek. Bij deze haarden heb je ook een mooi zicht op het vlammenspel, zonder dat je met pellets of hout hoeft te zeulen. Je woning blijft proper en ook de verbranding is schoon.

Met een bio-ethanolhaard maak je een milieubewuste keuze. Deze haarden zijn verkrijgbaar als vrijstaand model, maar ook om in te bouwen. De designs en formaten zijn uiteenlopend. Er bestaat gegarandeerd een bio-ethanolhaard die perfect past binnen jouw interieur.

Bekijk onze bio-ethanolhaarden

Elektrische haarden

Een elektrische haard toont een realistisch vlammenspel op het LCD scherm, zonder dat er een verbranding plaatsvindt. Het is een milieuvriendelijke en veilige manier om je woning te verwarmen. Met dit type verwarming geniet je van de gezelligheid, zonder dat je met hout of pellets hoeft te zeulen.

Elektrische haarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Bij Paul De Smet vind je gegarandeerd de perfecte elektrische haard die past in jouw woning en jouw interieur.

Bekijk onze elektrische haarden

Welk type haard moet ik kiezen?

Of je voor een gashaard, een houthaard of een bio-ethanolhaard kiest, hangt voor een groot deel af van jouw voorkeuren en de opbouw van je woning.

Schoorsteen of rookkanaal

Zowel de gashaard als de houthaard hebben een schoorsteen naar buiten nodig. Een bio-ethanol haard kan je installeren zonder schouw. Heeft jouw woning geen schoorsteen? Dan kan de keuze voor een bio-ethanolhaard snel gemaakt worden.

Aansluiting op het aardgasnetwerk

Is je woning reeds aangesloten op het aardgasnetwerk? Dan is de keuze voor een gashaard vaak een makkelijke optie. Je hoeft verder geen leidigingen te voorzien en kan dit type kachel rechtstreeks aansluiten op je gasleiding.

Te verwarmen ruimte

Afhankelijk van de te verwarmen ruimte kan je soms makkelijk een beslissing nemen.

Wil je de hele woning verwarmen met 1 systeem? Zoek je een bijverwarming om de badkamer in de winter op te warmen? Ben je op zoek naar een kachel of haard die zowel de keuken als de woonkamer verwarmt?

Vertel ons je wensen en noden! We helpen je graag verder met professioneel advies.

Denk aan de toekomst

Je nieuwe kachel of haard zal je tientallen jaren dienst bewijzen. Je doet er dus goed aan om na te denken over de toekomst. Wil je een makkelijke haard die je met een druk op de knop kunt aanzetten, warmer zetten of uitschakelen? Een moderne haard is altijd een goede aanwinst binnenshuis.

Bij Paul De Smet geven we je graag wat meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw woning en binnen jouw toekomstplannen! Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Ninove.

Eigen voorkeur voor een bepaald type haard

Je eigen voorkeur is natuurlijk het belangrijkste aspect bij de keuze voor een haard.

Zweer je bij het mooie vlammenspel van een authentieke houthaard? Of ben je gericht op een moderne en milieubewuste manier van verwarmen?

Volg je hart en kies voor een haard die je voorkeur heeft. Ben je niet zeker over de verschillende mogelijkheden? Onze medewerkers helpen je met plezier de juiste keuze maken!

Welk merk haard is het beste?

Kachels en haarden worden geproduceerd en verdeeld door verschillende producenten. Een belangrijk deel van die merken voorzien kwalitatieve en betrouwbare haarden.

Bij Paul De Smet verdelen we enkel haarden van merken die hun pluimen al verdiend hebben. Onze kwalitatieve merken zijn door onszelf getest en goedgekeurd. Zo weten we zeker dat we onze klanten een interessant en betrouwbaar aanbod kunnen bieden.

Haarden en kachels in Ninove

Ben je op zoek naar een expert die je kan bijstaan met raad en advies? Bij Haardconcepten Paul De Smet luisteren we naar jouw dromen en wensen. We stellen je de belangrijke vragen om te achterhalen welke kachel het best bij je past! Zo voorzien we onze klanten van een kwalitatieve en degelijke kachel of haard waar ze nog vele jaren plezier aan hebben.

Vind de haard voor jouw interieur

Vertel ons over je dromen,
we bekijken graag samen hoe we die kunnen vervullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.