loading-icon

Als we bij Paul De Smet over het merk Spartherm spreken, denken we aan Duitse kwaliteit en innovatie. Al sinds 1986. Maar Spartherm staat ook synoniem voor een hedendaags design en verfijnde elegantie. Op zoek naar een knappe houthaard van de beste kwaliteit? Als Europees marktleider is Spartherm een uitstekende keuze.

Spartherm haarden

Bij Spartherm kan je terecht voor een waaier aan haarden en houtkachels. Met de Duitse filosofie op vlak van kwaliteit en innovatie kan je geen foute keuze maken. Je kiest voor topkwaliteit en duurzaamheid. Minimalistisch, modern of klassiek interieur? Je vindt in hun assortiment vast een haard die bij je past. Laat je alvast inspireren door onze realisaties. Bij Haardconcepten Paul De Smet helpen we je ook graag met de keuze in het vermogen van je Spartherm haard.

Spartherm houthaarden

Een houthaard wordt vaak gekozen vanwege de sfeer. Vroeger bereikten ze een relatief laag rendement, maar dat vooroordeel is niet langer geldig. Nu ligt het rendement van een moderne houthaard veel hoger: zo’n 80%. Ook de CO² uitstoot is veel lager dan de oude, klassieke open haarden. Het assortiment Spartherm houthaarden en kachels voldoet bovendien aan de EcoDesign eisen. Een kwaliteitsvolle inbouwhaard van een degelijk merk is dus een prima investering!

Gewonnen voor een heerlijke warmte met unieke vuurbeleving, door natuurlijk hout? Misschien ben je bezorgd dat een houthaard ouderwets zou zijn? Niet bij Spartherm. Zij bewijzen dat je een gezellig haardvuur ook kan integreren in een modern interieur. De driezijdige haarden en tunnelhaarden bieden bijvoorbeeld een spectaculair vuurzicht vanuit verschillende kamers. En dat met alle hedendaagse comfort, zoals bediening via telefoon of tablet. De NEO intelligente sturing is het toppunt van innovatie en gebruiksgemak.

spartherm inbouwhaard paul de smet

Verschillende modellen

Op zoek naar een houthaard, maar heb je specifieke eisen? Bij Spartherm heb je in ieder geval keuze zat. Het merk biedt een reeks inbouwhaard modellen aan, maar heeft ook 2- of 3-zijdige en zelfs tunnelhaarden.

De Linear is een populaire reeks die breed toepasbaar is en elk interieur opsmukt. Het hoge vermogen en het A+ energielabel maken dit op vlak van prijs-kwaliteit een echte topper. De Linear is verkrijgbaar als driezijdige haard (Linear Triple) of hoekmodel (Linear Corner) in een veelheid aan afmetingen.

De Design Front reeks heeft met een strakke uitvoering en een veelvoud aan opties een streepje voor. Ze is aanpasbaar aan ieders smaak en mogelijkheden. Ook hier vinden we het uitstekende rendement en de hoge energie-efficiëntie terug die we van hen gewend zijn.

Wie op zoek is naar een vrijstaande houtkachel vindt zijn gading. De Ambiente reeks is er in verschillende afmetingen, vormen en zelfs kleuren. Een heerlijk vuurtje zonder gedoe? Ook hier vind je de kwaliteit en innovatie van Spartherm terug met een moderne uitstraling en afstandsbediening.

Dealer van Spartherm haarden

Als erkend verdeler in België, verlenen we je graag advies voor de keuze van de perfecte haard en het juiste vermogen. We helpen je bovendien graag bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel.

Op zoek naar onderdelen? Wij kunnen we je verder helpen. Bezoek onze toonzaal in Ninove om enkele modellen in actie te zien. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Interesse in een Spartherm houthaard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou