loading-icon

Met Global Fires sla je twee vliegen in één klap. Het merk belichaamt kwaliteit voor een betaalbare prijs.  Onder de vleugels van het gekende merk DRU, kan je voor een kleine prijs toch rekenen op een jarenlange expertise en betrouwbaarheid.  Klinkt dat als muziek in je oren? Lees vooral verder!

Global Fires haarden

De eeuwenoude haardenproducent DRU staat voor design en topkwaliteit. Vanuit de filosofie om een kwalitatieve haard voor iedereen toegankelijk te maken, werd het alternatieve merk Global Fires opgericht. Zij bieden een reeks gashaarden met diezelfde kwaliteitsgarantie.

Kies je voor een Global Fires haard, dan kies je voor moderne duurzaamheid. Het merk vertegenwoordigt een combinatie van moderne technologie en de hoogste kwaliteitsnormen.  De prima prijs-kwaliteitsverhouding betekent niet dat je moet inboeten op design. Hun innovatieve ontwerpen passen in elk interieur en het gevarieerd assortiment garandeert voor elk wat wils.

Global Fires gashaarden

Gewonnen voor een prachtig vlambeeld en heerlijke warmte, maar zonder gedoe? Aardgas blijft de meest courante manier van verwarmen. Met een Global Fires gashaard hoef je niet te aarzelen: dankzij de nieuwste innovaties zijn gashaarden een pak minder vervuilend dan vroeger. Bovendien hebben nagenoeg alle producten een energielabel A en zijn ze zeer efficiënt en energiezuinig. Ze combineren een buitengewone warmteafgifte met lage werkingskost. Zo ben je zeker van een maximaal rendement.

Een Global Fires inbouwhaard combineert dit rendement met de gezelligheid van een klassieke houthaard. Nochtans is een gashaard, vergeleken met een houthaard, erg onderhoudsarm. Ook op vlak van bedieningsgemak zit je goed. Met een kwalitatieve gashaard heb je met één druk op de knop het perfecte vuurtje gestookt. Zoek je een  hoofd- of bijverwarming? De haarden zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, vermogens en formaten.

Global Fires Paul De Smet

Global Fires modellen

Global Fires biedt een collectie veelzijdige en betaalbare inzethaarden, die helemaal zelf kunnen worden samengesteld. Inbouw, twee- of driezijdig? Wat er ook in je woning past, je vindt vast een geschikt model. Zo bestaat de driezijdige Global Triple in verschillende afmetingen, die variëren van 60 tot 120 cm. De Global Corner-reeks toont een tweezijdig zicht op het vuur. De Global fronthaarden zijn uiterst compact en bieden onbeperkte plaatsingsmogelijkheden. Hun breed panoramisch vuurzicht maakt van deze reeksen echte blikvangers. En dat met alle hedendaagse comfort, zoals een handige afstandsbediening.

Er zijn daarbovenop een heleboel keuzemogelijkheden in de afwerking. Voor een klassieke uitstraling kan je bijvoorbeeld voor levensechte houtblokken kiezen. In een modern interieur is een zwarte achterwand met glas- of kiezelstenen aan te raden. Opteer je voor een spiegelende Ceraglass achterwand, dan worden de vlammen gereflecteerd. Zo creëer je extra diepte in je haard.

Ook op vlak van aansluiting zijn er geen beperkingen. Vele modellen kunnen zowel via het dak als via de buitenmuur aangesloten worden. Laat je alvast inspireren door onze realisaties. Bij haardconcepten Paul De Smet helpen we je graag met de keuze van je Global Fires haard.

Paul De Smet Global Fires Dru

Erkend dealer

Als erkend verdeler in België, geven we je graag advies voor de keuze van de perfecte haard en het juiste vermogen. We helpen je bovendien graag bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel. Ook met onderdelen en reparaties kunnen we je verder helpen.

Kom langs in onze ruime toonzaal in Ninove, we maken er graag tijd vrij om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Interesse in een Global Fires gashaard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou