loading-icon

Hoxter haarden

Hoxter is een jong merk, ontstaan en gevestigd in de groene omgeving nabij Brno, Tsjechië. Het merk levert houthaarden met een zeer hoog rendement. Hun filosofie? Kwaliteit. En dat zie je aan hun producten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest moderne ontwikkelingen en hoogwaardige materialen.

Wat vormgeving en design betreft, stelt het merk niet teleur. De haarden van Hoxter bieden een strakke vormgeving zonder in te boeten aan kwaliteit. Hun inspiratie? Het vuur.  De onzichtbare kaders en het afneembare handvat zorgen dat je aandacht niet wordt afgeleid van het prachtige vlammenbeeld.

Hoxter levert een kwaliteitsgarantie. Op vlak van producten, maar ook service: de distributie gebeurt enkel door geselecteerde partners. En daar is Haardconcepten Paul De Smet er één van! Respect tussen fabrikant, verdeler en klant: dat zijn waarden die ook wij hoog in het vaandel dragen. Het spreekt voor zich dat we heel trots zijn als erkend verdeler van dit topmerk.

Hoxter houthaarden

Al meer dan tien jaar specialiseert Hoxter zich in de productie van houthaarden. Ben je op zoek naar een inbouwhaard die voldoet aan alle moderne voorwaarden? Dan zijn hun haarden zeker het overwegen waard. Je krijgt er immers voor een betaalbare prijs een waardevol en duurzaam product. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de robuuste constructie zorgen voor een kwaliteitsgarantie waar we bij Paul De Smet helemaal achter staan.

Hoxter is een eigentijds merk. De technologie van hun accumulerende houthaarden is geniaal in zijn eenvoud. Dankzij de speciale dubbele accumulatieringen hebben de toestellen en zeer hoge warmteopslagcapaciteit. Concreet wil dat zeggen dat je langer dan acht uur kan genieten van een aangename stralingswarmte. Zonder verbruik. Een Hoxter houthaard is dus bijzonder efficiënt en milieuvriendelijk.

Voor grotere ruimtes biedt Hoxter een reeks traditionele convectiehaarden aan. Via dit systeem wordt koude lucht in de haard gezogen. De verwarmde lucht wordt vervolgens naar één of meerdere kamers verdeeld. Een prima oplossing op plaatsen met een groter warmteverlies.

Hoxter modellen

Maakten we je warm om je woonkamer in een gezellige thuis om te toveren? Met een inbouwhaard van Hoxter kan je niet missen. Het merk biedt heel wat keuze aan formaten en modellen. Compact of een royale afmeting, je vindt er ongetwijfeld een vlakke inzethaard die in je bestaande schouw past.  Leent de ruimte zich voor een hoekhaard? Misschien kies je voor een moderne touch met een  driezijdige of doorkijkhaard? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelfs aan kleine ruimtes is er gedacht: de compacte S-Line heeft naast een bescheiden afmeting ook een geringe inbouwdiepte.

De rode draad doorheen de collectie: innovatie en comfort. Bij Hoxter staat gebruiksgemak centraal. Zo kan brandhout bijvullen bijvoorbeeld langs de achterzijde van de haard, vanuit de gang of een technische ruimte. De koele handgreep, liftdeur en zelfreinigde ruiten zorgen voor een ongezien gebruiksgemak. Tal van mogelijkheden qua bekleding en afwerkingskaders maken van een Hoxter inbouwhaard een echte aanwinst voor elke woonkamer. Je vindt in hun gamma gegarandeerd een haard die binnen je interieur past.

Hoxter dealer

Wil je zeker zijn van een goede prijs-kwaliteitverhouding, zonder poespas? Dan moet je bij Hoxter zijn. Als erkend Hoxter dealer geven we je graag advies bij de keuze van een geschikte haard. We kunnen bovendien helpen bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel. Ook voor onderdelen en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Als erkend verdeler van Hoxter haarden hebben we bij Haardconcepten Paul De Smet heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen. Wil je alvast een voorsmaakje ? Bekijk hier onze realisaties.

Interesse in een Hoxter houthaard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou