loading-icon

Jidé is een op en top Belgisch merk. Hun fabriek bevindt zich in het groene Land van Herve in de provincie Luik. Met een jarenlange ervaring in het maken van haarden en kachels zijn ze het toonbeeld van know-how en vakmanschap. Betrouwbaar én vooruitstrevend : het merk hecht veel belang aan lokale en duurzame productie. Als professionele dealer, maken we je bij Paul De Smet graag wegwijs in hun kwalitatief assortiment.

Jidé gashaarden

Een gezellig vlammenspel met één druk op de knop. Als je kiest voor efficiëntie en gebruiksgemak, is een gashaard de beste keuze. De Jidé gashaarden hebben een regelbaar vermogen. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor alle soorten woningen, van traditionele bouw tot laag-energiewoning.

Een Jidé haard is van volledig eigen fabricatie. Naast de kwaliteitsgarantie, wordt ook veel aandacht besteed aan het design. En dat zie je. Met waarheidsgetrouwe houtblokken en een hoog vlammenbeeld, zorgt een Jidé gashaard voor instant sfeer en gezelligheid in huis. Je kan de gashaard immers niet onderscheiden van een traditioneel houtvuur.

Jidé modellen

Het Carino-gamma bevat een uitgebreide keuze aan gashaarden en gaskachels. Binnen deze reeks zien we een geslaagd huwelijk van functionaliteit en design. Het gezellig vlammenbeeld maakt van deze kachels echte sfeerscheppers. Dankzij de nieuwste technologie zijn ze echter veel efficiënter. Een dubbele brander en eenvoudige bediening geven je  alle moderne comfort. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je de haard in- en uitschakelen, programmeren en de vlammen aanpassen.

De Carino-reeks bestaat in een veelvoud aan modellen die in elk type interieur passen. Inbouw, vrijstaand of hangend: wedden dat je een model vindt naar jouw smaak en mogelijkheden? Ook aan formaten is er een ruime keuze: ze variëren van 67 cm tot een meter breed. Allen met dezelfde garantie van kwaliteit en gebruiksgemak.

jide gashaard paul de smet

Jidé houthaarden

Het verhaal van Jidé begon met de productie van houthaarden en houtkachels. Ze zijn dus echte specialisten met een passie voor vuur. Op zoek naar een bijverwarming tijdens de koude wintermaanden? Eentje die bijdraagt tot een gezellige sfeer in huis? Met een Jidé houthaard ben je aan het juiste adres. 100% made in Belgium!

Bij Jidé nemen ze innovatie en ecologie heel serieus. Met hun laatste collecties anticipeerden ze al op de eisen van de Europese norm ECODESIGN 2022 wetgeving voor houtkachels. Dat zorgt voor houthaarden met een ongezien hoog rendement, terwijl de ecologische naverbranding zorgt voor minimale uitstoot van fijnstof. Zoek je een innovatieve houthaard voor een traditionele woonst, of een bijverwarming voor je energiezuinige woning? Bij Jidé vind je zowel een krachtige inbouwhaard als inzethaarden met lager vermogen.

Wat vormgeving en design betreft, heeft Jidé veruit het meest uitgebreide gamma aan houthaarden. Van sobere inbouwhaarden, een moderne doorkijkhaard of hoekopstelling : er is voor elk wat wils. Ook een vrijstaande houtkachel behoort tot de mogelijkheden. Hangend, staand, enkel- of dubbelzijdig : er is altijd wel een model dat bij je past. Met net dezelfde kwaliteitsgarantie en betrouwbaarheid.

Erkend verdeler

Als erkend Jidé dealer, geven we je graag advies bij de keuze van de geschikte haard. We kunnen bovendien helpen bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel. Ook voor onderdelen en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd geworden? Als erkend verdeler hebben we bij Haardconcepten Paul De Smet heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen. Wil je alvast een voorsmaakje ? Bekijk hier onze realisaties.

Interesse in een Jidé haard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou