loading-icon

Mogen we je voorstellen aan Dovre: een Belgisch topmerk, geïnspireerd door het hoge noorden. Kwaliteit en design, dat zijn we al meer dan 80 jaar van hen gewend. Tegelijk garanderen Dovre kachels een hoog rendement en milieubewuste verbranding. En dat is de dag van vandaag minstens even belangrijk. Dankzij een streven naar innovatie en duurzaamheid, bouwde het Kempense familiebedrijf een ijzersterke reputatie op.

Dovre kachels

Wie kiest voor een Dovre kachel, heeft een ruime keuze aan moderne, tijdloze of klassieke designs. Het merk heeft bovendien een eigen gieterij in België. Dat wil zeggen dat je de garantie krijgt dat je kachel gemaakt wordt uit hoogwaardig gietijzer, helemaal volgens de modernste productiemethoden. Daarnaast zet het merk sterk in op vernieuwing en ontwikkeling. Zo ben je zeker van een hoog rendement, dankzij het innovatief dubbel verbrandingssysteem. Deze secundaire verbranding geeft elke kachel een propere, milieubewuste werking en toprendement. Dovre kachels voldoen hierdoor aan de strengste milieunormen.

Dovre houtkachels

Om op een zuinige en efficiënte manier te verwarmen, is je oude kachel vervangen een goed idee. Twijfel je om opnieuw te kiezen voor een houtkachel? Die twijfel is nergens voor nodig. Een moderne houtkachel biedt je naast een gezellig vuur namelijk ook een optimale en milieuvriendelijk verwarming. Alle Dovre houtkachels werden ontwikkeld volgens de strengste voorwaarden en nieuwste ontwikkelingen. Daardoor produceren ze minder fijnstof dan ooit tevoren. Als hernieuwbare bron van energie, is hout bovendien erg klimaatvriendelijk.

Is je interesse gewekt? Dan vraag je je intussen af welke Dovre modellen er zoal beschikbaar zijn. Wel, dat hangt volledig van je eigen smaak af. Modern, klassiek, rustiek of retro: er is voor elke designvoorkeur wat wils. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar de Bow- of Vintage-reeks. Wedden dat je verkocht bent voor de originele vormgeving?

Dovre elektrische kachels

Op plaatsen waar een gashaard of houthaard geen optie is, kan je nu ook genieten van een gezellig vuur. Met de nieuwe generatie elektrische kachels van Dovre is een stopcontact al wat je nodig hebt. Zuinig en veilig, en nog eens onderhoudsvriendelijk: de voordelen zijn legio.

De Dovre Virtus elektrische kachel heeft waarheidsgetrouwe houtblokken als interieur. Je kan dus genieten van een sfeervol houtvuur in eender welke ruimte. En dat zonder gedoe met hout en aanmaakblokjes. Een uitgebreid onderhoud is eveneens niet nodig. Bovendien is deze elektrische kachel verkrijgbaar in verschillende formaten, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Modellen

De kachels en haarden worden in België vervaardigd. In hun eigen gieterij wordt enkel met hoogwaardig gietijzer gewerkt. Op gebied van kwaliteit kan je dus niet missen. Maar wat met design?

Klassiek, modern of retrodesign? We garanderen je dat er zeker een model is dat je kan bekoren. Voor elke stijl en elke woonkamer is er een passende haard of kachel. Zo is de “Vintage”-serie al 10 jaar een aanwinst voor elk interieur. Bekijk hier onze realisaties of kom de verschillende vintage of moderne modellen bekijken in onze toonzaal.

dovre elektrische kachel paul de smet

Dovre dealer

Als erkend Dovre dealer in België, geven we je graag advies bij de keuze van de geschikte kachel. We kunnen je bovendien helpen bij herstellingen en onderhoud. Ook voor onderdelen en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd geworden? Een Dovre kachel kopen doe je best bij een erkend verdeler zoals Haardconcepten Paul Desmet.  Neem alvast een kijkje in onze webshop of laat je inspireren door onze realisaties.

Daarnaast hebben we heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Neem contact op

Interesse in een Dovre kachel?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou