loading-icon

Wil jij ook op de milieuvriendelijke kar springen en je woning op een energie-efficiënte manier verwarmen? Of werkt je kachel niet meer naar behoren? We sommen enkele redenen op waarom je oude kachel vervangen een goede keuze is.

Eenvoudig verwarmen

Je woning geleidelijk laten opwarmen zonder dat je ernaar om hoeft te kijken, klinkt comfortabel? Met een nieuwe kachel bekom je zonder veel moeite een aangename temperatuur. Kom langs in onze ruime showroom en bots op een exemplaar dat perfect bij jouw interieur en wensen past.

Energie-efficiënt en milieuvriendelijk verwarmen

Een gammele kachel vertoont soms spleten of kieren waaruit schadelijke rookgassen kunnen ontsnappen. De verbrandingstemperatuur in de kachel blijft in dat geval te laag, waardoor je veel meer moet stoken voor die gezellige warmte. Je oude kachel vervangen, drukt dus ook onnodige kosten.

Bij Paul De Smet in Ninove verdelen we energie-efficiënte kachels van toonaangevende merken als DRU, Faber en SAEY waarvan je jarenlang kan genieten.

Gezond verwarmen

Ook voor je gezondheid is het een goede zaak om je oude kachel te vervangen door een nieuwe. Moderne kachels stoten heel wat minder fijn stof uit, wat positief is voor je gezondheid. Bovendien geven onze vakmannen je deskundig advies over hoe je je nieuwe kachel het best gebruikt, welke kwaliteit van hout aangeraden is en hoe vaak onderhoud wenselijk is.

Stijlvol verwarmen

Beslis je om je oude kachel te vervangen? Kies er dan meteen een van degelijke kwaliteit met een mooi design dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Bij Paul De Smet vind je een uitgebreid aanbod kachels van topmerken, tegen scherpe prijzen.

Vind de kachel die bij jou past

Onze specialisten geven je graag deskundig advies over de ideale kachel voor jouw woning.

Contacteer ons

Onze overige blog items

Bijna van jou