loading-icon

Ga jij voor een Saey, Jotul of Dovre kachel?

Hoogwaardige kachels voor eerlijke prijzen

Ben je op zoek naar een nieuwe kachel van noemenswaardige kwaliteit? Dan kan je te rade gaan bij een kachelspecialist als Paul De Smet. In onze ruime showroom in Ninove vind je een groot aanbod kachels en haarden van vooraanstaande merken in verschillende prijscategorieën, waaronder Saey, Jotul en Dovre kachels. Kom langs en vind de kachel die voldoet aan al jouw wensen.

De kachel merken bij Paul De Smet

Een kachel kopen die bij je past

Wil je jarenlang genieten van je nieuwe kachel? Laat je dan uitgebreid adviseren door een professional om kachels te vergelijken. Onze ervaren vakmannen hebben meer dan 55 jaar ervaring en staan 6 dagen per week voor je klaar om je gepersonaliseerd advies te verstrekken.

We vertellen je wat een kachel je te bieden heeft, luisteren naar je verwarmingsvoorkeuren en analyseren welk type kachel er bij je past. Verder bekijken we samen met jou welke stijl van kachel er perfect bij jouw interieur past. Dat kan een Saey, Jotul of Dovre kachel zijn of een van onze andere topmerken.

Hoogwaardige service bij Paul De Smet

Bij Paul De Smet in Ninove krijg je een eersteklas service. Na je aankoop zorgen we voor een vlotte levering en installatie van je kachel. Maar daar houdt het niet op. We garanderen je ook een uitstekende dienst na verkoop. Je kan onze expertise altijd inschakelen voor onderhoud en herstelling van je kachel.

Op zoek naar een kwalitatief kachelmerk?

Ontdek het grote aanbod van kachelmerken bij Paul De Smet.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou