loading-icon

Hout, gas of pellets? Met een ruim gamma aan kachels is het Belgische familiebedrijf Saey voor ons een perfecte partner. Dankzij een uitzonderlijk efficiënte verbranding, behaalt een Saey kachel de beste prestaties met de minste hoeveelheid brandstof. En de looks? Rechte of gebogen lijnen, modern en strak of traditioneel: in hun gamma vind je ongetwijfeld een match voor jou en je interieur. Neem alvast een kijkje op onze webshop, we hebben heel wat modellen in voorraad.

Saey houtkachels

Aan het vuur van hout verwarmt de mens zich al sedert de oertijd. Logisch toch, dat een gezellig haardvuur ons door de eeuwen heen blijft fascineren? Een houtkachel is een populaire en natuurlijke keuze in ons land. Misschien is uw oude kachel wel aan vervanging toe? In de 21ste eeuw dienen er wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan. Zowel op vlak van comfort, economie én ecologie. En daar is Saey heel bewust mee bezig.

Jaar na jaar wordt het verbrandingsproces van een Saey houtkachel verbeterd. Dankzij de meest innoverende technieken en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, hebben ze veruit de beste verbranding. Dat houdt in: een zuinig verbruik en hoge warmteopbrengst. Klinkt als een win-win? Dat is het ook: alle Saey houtkachels hebben een A of zelfs A+ label. Zo ben je zeker van een efficiënte warmte, zonder het milieu te belasten. De investering in zo’n nieuw toestel heb je bovendien in geen tijd terugverdiend.

Een tweede sterkte van dit merk is de ruime keuze aan stijlen en modellen. Zo is er bijvoorbeeld de  Saey Peak, een tijdloze kachel met neutrale look. De Qube houtkachel heeft een strakke vorm en moderne vibe. Voor een vleugje retro, kan je kiezen voor de Saey Gustav in één van de vijf beschikbare kleuren. En een echt rustiek accent bekom je met de Saey 92 of 94.

Saey Kachel Paul De Smet

Saey pelletkachels

Het summum van moderne ecologie is zonder twijfel een pelletkachel. Dat komt vooreerst omdat pellets vervaardigd worden uit geperst afvalhout. Naast bijzonder milieuvriendelijk, is dit ook een erg betaalbare brandstof en dus voordelige manier van verwarmen.

Verder is een  Saey pelletkachel met een rendement van 95% de nieuwe superster onder de verwarmingstoestellen. De kachels voldoen moeiteloos aan de strengste Ecodesign milieunormen. Bovendien krijgen ze het A++ label toebedeeld: het hoogst mogelijke energielabel op de markt.  Je bent dus zeker van een hoge besparing op je energiekosten.

Een geslaagd huwelijk van design en technologie: de stijlvolle Qubic pelletkachel voelt zich thuis in elk type interieur. Een strak en sober design benadrukt  de kernwaarden van het merk: een tijdloze, gebruiksvriendelijke en duurzame kachel. Bedienen doe je met een handige afstandsbediening. Met de optionele app kan je het toestel ook vanop afstand programmeren. Zo kan je steeds in een gezellige warmte thuiskomen.

Saey Pelletkachel Paul De Smet

Het innovatieve karakter van het bedrijf wordt met de Twin Technology nog maar eens bewezen. De Twin pellectkachels zijn uitgerust met een tweede ventilator, die verbonden wordt met een andere ruimte. Via dit kanaal kan de warmte van je pelletkachel bijvoorbeeld je badkamer of je hal bijverwarmen. De ruimte voorraadtank 15 kg kan dit met gemak aan. Het summum van efficiëntie en duurzaamheid!

Saey gaskachels

Ook voor een gaskachel ben je aan het juiste adres. Met een Saey gaskachel ben je zeker van een maximaal rendement: alle modellen zijn namelijk erg zuinig en efficiënt. De populaire reeksen Peak en Qube zijn ook beschikbaar in gasuitvoering en bieden het comfort dat we van hen gewend zijn. Een prachtig, realistisch vlambeeld en gebruiksvriendelijke afstandsbediening, om er maar twee op te noemen.

De Saey Peak heeft een tijdloze look en bestaat met open of gesloten verbranding. Dit erg veelzijdige model kan ook op een bestaande schoorsteen aangesloten worden. Voor goed geïsoleerde woningen, is er de Saey Qube: een moderne gaskachel met een lager vermogen. Dit innovatieve toestel behaalt energieklasse A: een goede zaak voor het milieu en je portemonnee. Het gebruik van kwalitatief en dik plaatstaal garandeert een lange levensduur. Bovendien past de strakke vormgeving binnen elk interieur.

Verdeler van Saey

Als ervaren partner en erkend verdeler in België, geven we je graag advies voor de keuze van de perfecte kachel en het juiste vermogen. We helpen je bovendien graag bij herstellingen en het onderhoud aan je Saey kachel. Ook met onderdelen en reparaties kunnen we je verder helpen.

Neem alvast een kijkje in onze webshop of laat je inspireren door onze realisaties. Daarnaast hebben we heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Neem contact op

Interesse in een Saey kachel?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou