loading-icon

Het verhaal van het merk Faber begon meer dan 175 jaar geleden, in 1844. Op hun jarenlange vakmanschap kan je dus vertrouwen. Wat Faber echter uniek maakt, is hun streven naar vernieuwing. Dankzij de geavanceerde technologieën van de voorbije jaren, zijn ze nu absolute voorlopers op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Kijk maar naar hun reeks elektrische haarden met waternevel en LED-verlichting.

Faber elektrische haarden

Alle voordelen van een gashaard of houthaard. Maar dan zuinig en zonder uitstoot. Klinkt tegenstrijdig? Niet met de nieuwste generatie elektrische haarden van Faber. Een gezellig haardvuur maar zonder gedoe of beperkingen. De Faber elektrische haarden zijn bijzonder geschikt op plaatsen waar een gashaard of houthaard geen optie is, zoals in appartementen. Een stopcontact is al wat je nodig hebt.

De modellen E-Box en E-Matrix hebben dankzij de nieuwste innovaties een uitzonderlijk realistisch vlammenbeeld. Naast een gezellige sfeer, kan een elektrische haard prima ingezet worden als bijverwarming. De handige afstandsbediening geeft nog extra comfort.

Faber modellen

Bij Faber zijn de mogelijkheden eindeloos. Het merk biedt voor elektrische haarden een keuze uit twee modelseries.  Daarin vind je nog een groot aantal variaties, opties en afmetingen terug. De eBox-reeks biedt een zalige sfeer voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de eMatrix serie zijn de mogelijkheden eindeloos: doorkijk, fronthaard, driezijdig…

In elk geval biedt een Faber elektrische haard een realistisch vlammenbeeld. Dat gebeurt met behulp van een waternevel en en zuinige LED-verlichting. Naast sfeer en gezelligheid, kan deze haard ook gebruikt worden als bijverwarming. Je kan deze namelijk (optioneel) uitrusten met een verwarmingsunit. De besturing gebeurt met een afstandsbediening of via een app op je smartphone. Het toppunt van comfort en moderne luxe!

Faber haard paul de smet

Faber gashaarden

Een gashaard ouderwets? Niet als je kiest voor een gashaard van Faber. Want dan kies je voor de nieuwste technologieën en oneindig veel mogelijkheden. Inbouw, vrijstaand of als kamerverdeling? Er past vast een Faber gashaard in jouw interieur. Zo geven houtblokken bijvoorbeeld een realistisch vuurbeeld. Voor een moderne touch, kies je misschien liever voor Carrara kiezel of grijze splitsteen. Een dubbele lijnbrander vult de haard over de gehele breedte, maar kan ook afzonderlijk bediend worden. Opties zoals speciale achterwanden en ontspiegeld glas maken van je gashaard een echt designelement.

Naast esthetiek, zorgt een moderne gashaard ook voor een uitzonderlijk hoog rendement. Bij een laag vermogen krijg je al een prachtig vlammenbeeld, waardoor een gashaard zowel als hoofd- of als bijverwarming kan gebruikt worden. Vrijwel alle Faber gashaarden hebben energielabel A of B. Voor extra gebruiksgemak, wordt een afstandsbediening meegeleverd, of kan je gebruik maken van de handige Faber app op je smartphone.

Faber dealer

Als erkend Faber dealer in België, geven we je graag advies bij de keuze van de geschikte haard. We kunnen bovendien helpen bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel. Ook voor onderdelen en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd ? Bij Haardconcepten Paul De Smet hebben we heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd vrij om te luisteren naar al je wensen en vragen. Wil je alvast een voorsmaakje ? Bekijk hier onze realisaties.

Interesse in een Faber haard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou