loading-icon

Het merk Well Straler staat voor warm Belgisch vakmanschap, en dat sinds 1946. Wie zich afvraagt waar de naam vandaan komt: Well Straler is afgeleid van Welle. Dat is een dorp in Oost-Vlaanderen,  waar het allemaal begon. Intussen verhuisde Well Straler naar een ruimere site in Erembodegem.

Gashaarden, mazouthaarden en houthaarden: je vindt ze er in alle maten en uitvoeringen. Well Straler biedt als gevestigde waarde een ruim gamma hoogwaardige producten. Reeds meer dan 60 jaar kwaliteit en ambacht, dat dragen we bij Paul De Smet een warm hart toe!

gashaard wellstraler paul de smet

Well Straler gashaarden

Dankzij constante innovatie en een ruime keuze, mag Well Straler zich marktleider noemen in hun segment. Wie een gashaard van hen in huis haalt, kiest naast sfeer en gezelligheid dus ook voor kwaliteit. Met een grote keuze aan vrijstaande of inbouwhaarden zijn ze de geknipte keuze voor alle soorten interieurs.

Kies je voor de kwaliteit van een Well Straler gashaard? Dan hoef je echt niet in te boeten aan design. Geniet je van het uitzicht op de vlammen zoals bij een haardvuur, maar met de voordelen van een gaskachel? Kies in het ontwerp van je gashaard dan voor nephoutblokken. Zo krijg je een natuurgetrouw en gezellig vlammenbeeld. Liever een moderne touch? Ga dan bijvoorbeeld voor keien of chrystal. Er is voor elk wat wils in het uitgebreide gamma gashaarden.

Vertelden we je trouwens al over het gebruiksgemak van een gashaard? Je kan je haard met één druk op de knop bedienen. Dat kan met de meegeleverde afstandsbediening of via een handige app.

Well Straler modellen

Naast technologie en innovatie, heeft Well Straler al decennia lang aandacht voor design. Want het comfort van een haard uit zich niet alleen in rendement. Een haard moet ook in je interieur passen. En juist daarom is er keuze uit tal van modellen en opties.

In de Diva-reeks kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kaderloze, driezijdige haard met verschillende vlampatronen. Die zorgen voor een optimale vuurbeleving. Een uitgebreide keuze aan opties, formaten en vermogens: deze reeks heeft voor elk wat wils. Dankzij de standaard afstandsbediening of optionele bediening via je smartphone, is de Diva-reeks ook qua gebruiksgemak een absolute trendsetter.

Wie een haard zoekt maar slechts een geringe inbouwdiepte heeft, kan zeker terecht in de Adia-reeks. Met een inbouwdiepte van slechts 34 centimeter past deze in bijna elke situatie. Bovendien is er keuze uit zeven formaten en verschillende afwerkingen. Met deze reeks haal je ongetwijfeld een kwaliteits- en stijlvolle haard in huis.

Ontvang de Well Straler brochure gratis in je mailbox

Gratis Well Straler brochure boordevol inspirerende foto's.

  • Hidden

Vrijstaande of inbouwhaard

In hun ruim assortiment is er bij Well Straler voor elke woonsituatie wel een geschikte inbouwhaard. Zowel gashaarden, houthaarden als mazouthaarden: voor alle soorten verwarming is er een gepaste oplossing.

Inbouw wint steeds meer aan populariteit. Terecht, want het bespaart ruimte en geeft je interieur een subtiele touch. Zonder te opzichtig te zijn. Als vooruitstrevende firma, zijn er tal van mogelijkheden en innovaties in het gamma opgenomen. Deze moderne inbouwhaarden combineren een hoog rendement met een gezellig vlambeeld. 

Naast  inbouwhaarden, zijn ook vrijstaande haarden in het Well Straler-assortiment te vinden. Want een vrijstaande haard is pure vrijheid. Hij kan staand of hangend geplaatst worden  en biedt nog tal van mogelijkheden en opties, zoals een achterwand in zwart spiegelglas. Compact maar krachtig: de vrijstaande haarden zijn verkrijgbaar voor alle types verwarming – van gas tot hout.

Well Straler houthaard

Ook de fans van een gezellig houtvuur blijven niet in de kou staan. Een moderne houthaard kan heel efficiënt verwarmen. Je combineert de warme sfeer van een houtvuur met duurzaamheid en een hoog rendement. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen kan een houthaard de perfecte (bij)verwarming zijn voor je woonkamer. Gezelligheid troef!

Wie een houthaard zoekt, kan bij Well Straler terecht in de WL-serie. De WL01 (klein model) en WL02 (groot model) zijn verkrijgbaar als vrijstaand of inbouwmodel. De gebruikte materialen, zoals hoogwaardig staal en gietijzer, zorgen voor een kwaliteitsgarantie en de hoogste efficiëntie. Dankzij een strak, tijdloos design is dit de perfecte keuze voor elk interieur.

Erkend verdeler

Als erkend Well Straler dealer, verlenen we je graag advies voor de keuze van de perfecte haard. We helpen je bovendien graag bij herstellingen en het onderhoud aan je haard of kachel. Ook met onderdelen en reparaties kunnen we je verder helpen.

Benieuwd geworden? Als erkend verdeler hebben we bij Haardconcepten Paul De Smet heel wat modellen in onze ruime toonzaal in Ninove. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Neem hier contact op

Interesse in een Well Straler haard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou