loading-icon

Een gashaard kopen voor meer comfort en sfeer

Combineer duurzaamheid met een hoog rendement en comfort

Wil jij je gerenoveerde of nieuwbouwwoning verwarmen met een haard die net dat tikkeltje meer te bieden heeft? Bij Paul De Smet in Ninove kan je een gashaard kopen en die helemaal afstemmen op je wensen en interieur. Samen met onze vakmannen kies je het merk van je gashaard, het type gashaard en de gewenste afwerking ervan.

Enkele redenen om een gashaard te kopen

De nieuwste generatie gashaarden heeft je heel wat te bieden:

  • Je bedient je gashaard via een afstandsbediening of een applicatie op je smartphone of tablet. Ook de vlamhoogte en het vuurbeeld stel je in met een simpele druk op de knop. Moet je plots de deur uit? Dan schakel je je gashaard uit in een klik.
  • De applicatie registreert en signaleert ook wanneer service of onderhoud vereist is.
  • Je hoeft je gashaard niet vaak te onderhoud Periodiek onderhoud laat je (een- tot tweemaal per jaar) uitvoeren door onze professionals.
  • Het rendement van sommige gashaarden gaat tot maar liefst 80%. Maar zelfs gashaarden met een laag vermogen verwennen je al met een mooi en realistisch vlammenbeeld.
  • Nieuwe gashaarden gaan heel efficiënt om met energie. De meeste zijn zelfs voorzien van energielabels A of B.
  • Je kiest zelf of je je gashaard inzet als hoofd- of bijverwarming.
  • Een gashaard is uiterst veilig en verspreid geen geur.

Vertrouw op de expertise van Paul De Smet

Om de gashaard te vinden die helemaal bij je past, houden onze experten rekening met een aantal zaken. Zo speelt de te verwarmen woning en ruimte een belangrijke rol en bovendien achterhalen we jouw persoonlijke voorkeuren.

We zitten al 55 jaar in het vak en geen enkel detail gaat aan ons voorbij. We kennen het grote aanbod door en door en beloven je eerlijke prijzen. Verder kan je vertrouwen op een vlotte levering en installatie en staan we in voor periodiek onderhoud en herstelling van je gashaard.

Een gashaard kopen die aan al je wensen voldoet?

Laat je inspireren in onze showroom en zit even samen met onze specialisten.

Contacteer ons