loading-icon

Jouw exclusieve vrijstaande of inbouw gashaard

Dé aanwinst voor je woning

Er zijn redenen zat om een vrijstaande of inbouw gashaard te laten plaatsen als verwarmingselement in jouw woning. Naast het feit dat ze energiezuinig zijn en je sfeer en comfort bieden, kan je ze qua design laten matchen met jouw interieur en persoonlijke stijl.

Bij Paul De Smet in Ninove heb je de keuze uit een ruim aanbod gashaarden van hoogwaardige merken. Je kan vertrouwen op eerlijke prijzen en een vlotte plaatsing van jouw exclusieve gashaard. Ook voor periodiek onderhoud en herstellingen kan je op ons rekenen.

Hoe ziet jouw ideale gashaard eruit?

Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening hoort te houden bij de keuze of het ontwerp van de juiste gashaard. Daarom zitten de specialisten van Paul De Smet graag even met jou samen.

  • Ben je op zoek naar een haard voor een gerenoveerde of nieuwbouwwoning?
  • Wat is de oppervlakte van de te verwarmen woonruimte?
  • Is het warmte-aspect van belang of primeert de gezelligheid?

Verder komen gashaarden in verschillende types, formaten en uitvoeringen.

Een inbouw gashaard wordt verwerkt in een muur of een al dan niet bestaande schouw. Je kan hem verder helemaal personaliseren. Kies je voor een fronthaard, een tweezijde gashaard of hoekhaard, een driezijdige gashaard, een tunnelgashaard of een room divider? Welke achterwand of haardvullingen vind jij mooi?

Vrijstaande gashaarden kunnen in zowat elke ruimte voor sfeer en warmte zorgen. Deze haard kan je na enkele jaren eenvoudig vervangen door een ander exemplaar.

Een vrijhangende gashaard straalt rondomrond warmte uit. Het is een snel en effectief verwarmingselement voor grote, open ruimtes. Ook je vloerruimte blijft vrij, wat optisch meer ruimte creëert.

Het vermogen van je vrijstaande of inbouw gashaard kies je in functie van de te verwarmen oppervlakte in je woning.

Open verbranding Gesloten verbranding
Een gashaard met een open systeem haalt zuurstof uit de ruimte waarin hij zich bevindt. Hier dient wel rekening gehouden te worden met ventilatie. Een gashaard met een gesloten systeem voert lucht van buiten aan voor de verbranding. Restgassen worden vervolgens weer door hetzelfde kanaal afgevoerd.
Je kan kiezen voor rechtstreeks contact met de woonruimte enerzijds of een glazen wand anderzijds. Bij een gesloten circuit zitten vlammen altijd achter glas. Dat zorgt voor een hogere temperatuur en meer rendement.

Meer informatie over onze gashaarden?

Vertel ons over je dromen,
we bekijken graag samen hoe we die kunnen vervullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.