loading-icon

Een Well Straler, Faber of DRU haard in jouw woning?

Haarden van opmerkelijke kwaliteit

Overweeg je om een haard in je gerenoveerde of nieuwbouwwoning te laten plaatsen? Het merendeel van de fabrikanten beschikt over nieuwe haarden die jou verwennen op het gebied van comfort, sfeer én duurzaamheid. Kom langs bij Paul De Smet in Ninove en ontdek ons grote assortiment van onder andere Well Straler, Faber en DRU haarden.

Een blik op onze haarden merken

Een verrijking voor je interieur

Geen idee of je voor een Well Straler, Faber of DRU haard wilt gaan? Om de haard te vinden die helemaal matcht met jouw interieur en verwarmingsvoorkeuren, kan je rekenen op de expertise van onze vakmannen. Met ruim 55 jaar ervaring kennen we elk type haard tot in de puntjes en weten we exact wat hun bijzondere troeven zijn. We vergelijken samen met jou de verschillende haarden en geven je deskundig en gepersonaliseerd advies.

Kies de haard die bij je past

De nieuwe generatie houthaarden heeft heel wat te bieden. Zo zijn ze in tegenstelling tot de authentieke open haard wél milieuvriendelijk en kan je ze helemaal laten afstemmen op jouw interieur en verwarmingsvoorkeuren. Laat je 6 dagen op 7 persoonlijk adviseren door ons ervaren personeel om de juiste keuze te maken tussen onze Hoxter, Dovre, Spartherm of Jidé haarden.

Je haard kopen bij een haardenspecialist

Bij Paul De Smet kan je je haard laten samenstellen naar wens. Ben je op zoek naar een vrijstaande gashaard of geef je de voorkeur aan een inbouw houthaard? En hoe wil je die laatste laten personaliseren? Bij ons kan je rekenen op een betrouwbare, persoonlijke service en een vlotte realisatie van je haard. Ook na je aankoop kan je ons inschakelen voor herstellingen of periodiek onderhoud.

Interesse in een van onze haarden?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou