loading-icon

DRU staat al sinds 1754 bekend voor zijn haarden en kachels van topkwaliteit. Daarnaast is de afgelopen jaren ook veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit dit uitgangspunt biedt deze leverancier een uitgebreid assortiment haarden en kachels aan.

Ze specialiseren zich in innovatieve en duurzame haarden. Er wordt steeds gestreefd naar het maximale rendement met de minste uitstoot. Met een DRU gashaard kan je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder toegevingen te doen op vlak van stijl en duurzaamheid.

DRU gashaarden

Met een kwalitatieve gashaard heb je met één druk op de knop een zalige warmte en fijne sfeer. Op zoek naar een prachtig vlambeeld met het gemak van een gashaard? Je vindt in hun uitgebreid assortiment zeker een gashaard die in je ruimte past.

De gashaarden bestaan uit drie types: inbouw, vrijstaand of vrijhangend. Ze passen met hun strakke vormgeving in elk interieur. Uniek aan gashaarden is het grote aantal mogelijkheden. Zicht op het vuur vanaf twee zijden, drie zijden of een haard als roomdivider behoren tot de mogelijkheden.

In onze showroom kan je verschillende DRU modellen in werking ontdekken. Je kan er bijvoorbeeld de inbouw gashaard Maestro Eco Wave bewonderen. Deze haard met A-label produceert natuurlijke volle vlammen. De vrijstaande Passo Nero Eco Wave geeft een prachtig hoog vlambeeld en kan bediend worden met de afstandbediening of via je smartphone.

DRU inbouw gashaard

Inbouw gashaarden van DRU hebben een strak en minimalistisch design. Ze combineren een hoog rendement met een het gezellige vlambeeld van een klassieke houthaard. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, vermogens en formaten.

Zo is er bijvoorbeeld de populaire Maestro-reeks. Die geeft een ruim vuurzicht en is breed toepasbaar dankzij het instelbare vermogen. Met het energiezuinige Eco Wave systeem kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld.

In de Metro-reeks geniet je van een breed panoramisch vuurzicht. Deze inbouw gashaarden zijn zeer geschikt voor moderne en strakke opstellingen. Ze worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of via tablet of smartphone.

Haarden service

Vergeleken met een houthaard is een gashaard zeer onderhoudsarm. Hout, aanmaakblokjes en lucifers mag je opbergen: met een druk op de knop heb je een gezellig vuur.

Het jaarlijks onderhoud van je gashaard laat je best over aan een vakman, zodat de kachel veilig en efficiënt kan blijven werken. Onze onderhoudsdienst staat hiervoor graag voor je klaar! We reinigen het glas van de gashaard met een aangepast product. Daarnaast kijken we alle onderdelen van de installatie na, om een veilig gebruik te verzekeren. Specifiek de thermokoppel, de waakvlamleiding en het ontstekingsmechanisme krijgen een grondig nazicht van onze technieker.

Neem hier contact op voor het periodiek onderhoud van je gashaard. Een grondig onderhoud garandeert een veilige gashaard met een lange levensduur.

DRU houtkachel

Houthaarden zorgen voor sfeer en voor warmte in huis. Dankzij de vele verbeteringen van de laatste jaren zijn houtkachels ook een stuk efficiënter en milieuvriendelijker geworden. In hun assortiment houthaarden maak je een keuze uit allerlei modellen en uitvoeringen: er is altijd een haard die aansluit bij je interieur en je behoefte.

Zo is er bijvoorbeeld de Linear Corner: een spectaculair grote inbouwhaard van maar liefst één meter breed. Deze tweezijdige inbouwhaard heeft een hoog vermogen en zorgt meteen voor een wow-effect. Je kan deze haard komen bewonderen in onze showroom in Ninove, waar hij in werking staat.

DRU gaskachel

Een gaskachel werkt op basis van aardgas, een voordelige en veilige manier om je woning te verwarmen. Het verbranden van gas produceert minder fijnstof dan andere brandstoffen. Bovendien zijn deze kachels zodanig ontwikkeld, dat de uitstoot tot een minimum beperkt blijft.

Gaskachels zijn gemakkelijk in gebruik en geven snel warmt af. De verfijnde techniek garandeert een maximaal rendement. De Etoile is bijvoorbeeld een gaskachel met een rendement van meer dan 91%.

DRU gaskachels zijn verkrijgbaar in vele kleuren zodat er voor elk interieur een passende combinatie gekozen kan worden. Kom ze vrijblijvend bekijken in onze toonzaal.

DRU elektrische haard

Goed nieuws voor wie houdt van het gezellige vlammenspel van een haardvuur, maar ook gewonnen is voor het gemak van een elektrische verwarming. De Virtuo-reeks bestaat uit 100% elektrische haarden. Deze bestaan in verschillende maten en kunnen overal geplaatst worden: in woningen zonder schoorsteen of appartementen.

Het unieke aan de DRU Virtuo-reeks, is dat deze haarden niet alleen als fronthaard maar ook als twee-  of driezijdige haard verkrijgbaar zijn. Je hoeft niet in te boeten aan warmte of gezelligheid, want je kan een keuze maken uit verschillende vlambeelden. Bovendien hebben de DRU elektrische haarden een warmte-element dat eenvoudig aan en uit kan worden gezet.

Een elektrische haard is onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk. Gezien je geen traditionele brandstof meer nodig hebt, is er ook een pak minder CO2-uiststoot. Een verantwoorde keuze!

Elektrische haard DRU woonkamer

DRU verdeler

Als erkend DRU dealer, helpen we graag bij herstellingen aan je haard.  Eventuele kleine reparaties kunnen in veel gevallen tijdens het periodiek onderhoud worden uitgevoerd door de servicemedewerker. Ook met onderdelen en complexere reparaties kunnen we je ongetwijfeld verder helpen.

Als erkend verdeler hebben we nog tal van modellen. Benieuwd geworden? Breng zeker een bezoekje aan onze ruime toonzaal in Ninove. Daar kan je ook een selectie aan haarden in werking bekijken. We maken er graag tijd om te luisteren naar al je wensen en vragen.

Neem hier contact op

Interesse in een DRU haard?

Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bijna van jou