loading-icon

Wil je dat de haard in je nieuwbouwwoning een ware eyecatcher wordt waarvan je jarenlang geniet, dan zijn er een aantal zaken waar je op voorhand best even over nadenkt.

Welk type haard verkies je?

Verdiep je in het ruime aanbod haarden, het zijn er vast meer dan je denkt. Vind jij een open haard met krachtige, levensechte vlammen nog steeds het mooiste? Hou je van een authentieke look of eerder modern en strak?

Overweeg ook de brandstof waarop je haard zal werken. Vind je het ontspannend om zelf het vuur aan te maken of programmeer je je haard liever vanop afstand, met een simpele druk op de knop?

Laat je adviseren over de verschillende types kachels en haarden door de specialisten bij Paul De Smet.

Waar wil je je haard in je nieuwbouwwoning laten plaatsen?

Waar in je woning wil je je haard integreren? Kies je haard rekening houdend met de oppervlakte van de te verwarmen ruimte en of je hem als hoofd- of als bijverwarming wenst. Bij bepaalde haarden, zoals een bio-ethanol haard is ook voldoende ventilatie vereist.

Wil je een voorzet- of inbouwhaard? Moeten er leidingen, stopcontacten of een rookkanaal voorzien worden?

Een professionele plaatsing

Zorg ervoor dat je haard correct geïnstalleerd wordt in je nieuwbouwwoning. Bij Paul De Smet hebben we een team van professionele plaatsers. Ook voor onderhoud achteraf kan je steeds op hen rekenen.

Laat je inspireren!

Kom langs in onze showroom en werp een blik op ons grote aanbod kachels en haarden. Onze specialisten staan steeds voor je klaar indien je meer informatie wenst over de verschillende modellen.

Liever samenzitten met een expert

Bespreek alle opties met onze specialisten om tot jouw droomhaard te komen.

Contacteer ons

Onze overige blog items

Bijna van jou